085 - 106 14 11

Hovenier in Utrecht nodig?

Klaproos Tuinen

Met ruim 20 jaar ervaring in tuinonderhoud en tuinaanleg is Klaproos Tuinen dé hovenier in Utrecht, Amersfoort, Ede en omstreken! Bij ons moet u zijn wanneer u een tuin wilt waar met aandacht en stijl aan wordt gewerkt. Door de jaren heen hebben wij ons alles op het gebied van onderhoud en aanleg eigen gemaakt. Het maakt dus niet uit of u een kleine stadstuin, een villa tuin, een park of bedrijven terrein heeft waar aan gewerkt moet worden.

Wanneer u graag een opdracht bij ons onder wilt brengen komen we bij u langs op locatie om uw wensen door te spreken, of u komt bij ons langs op onze monumentale boerderij. Op onze thuisbasis in Renswoude hebben wij een aantal showtuinen ingericht waar u inspiratie op kunt doen qua stijl, materialen en beplanting. Hier gaan wij graag met u doorheen. Van landelijke tuin tot mediterrane tuin, een bosrijke omgeving of onderhoudsvrije tuin. Wij kunnen uw dromen verwezenlijken. De bezichtiging van onze tuinen doen wij het hele jaar door op afspraak, natuurlijk bent u ook altijd welkom op onze jaarlijkse open tuindag. Indien de gelegenheid zich voordoet maken wij dan met liefde een gratis tuinschets voor u maken. Bij interesse kunnen wij deze uitwerpen tot een heus 3D ontwerp, waarna we uw droomtuin aanleggen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel dan naar 085 - 106 14 11.

Werkzaamheden Klaproos Tuinen

Voor alles omtrent uw tuin kunt u bij ons terecht, alle hovenier werkzaamheden voert Klaproos Tuinen uit. Van klein onderhoud, tot tuinrenovaties, stadstuin aanleg binnen één dag en villa tuinen op maat.

Werkzaamheden Klaproos Tuinen:

Het team van Klaproos Tuinen

Met een vast team van 10 collega’s gaan wij iedere dag op pad om uw wensen te realiseren. Onze hoveniers hebben ieder hun eigen specialisatie, maar we zorgen ervoor dat alle kennis bij iedereen zit, zodat we snel kunnen schakelen en mee kunnen denken met uw vraagstukken. Zo hebben wij tuinarchitecten, hoveniers voor aanleg en/of onderhoud in dienst, maar ook een timmerman en elektricien. Wij stellen ze graag aan u voor.

Werkgebied Klaproos Tuinen

Vanuit Renswoude werken wij eigenlijk voor iedereen, zowel voor particulieren, VvE’s en bedrijven, in midden-Nederland. Het grootste deel van onze klanten bevindt zich in Utrecht, Amersfoort en Ede, maar daartussen en daarbuiten zijn wij u ook graag van dienst. Woont u net buiten onderstaand werkgebied? Aarzel niet en bel vooral, een droomtuin realiseren wij graag voor iedereen.

 
 

Ons werkgebied

Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 14 11.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging