085 - 106 14 11

Hovenier in Utrecht nodig?

Tuinafscheiding in Utrecht

Bij een heerlijke tuin willen we over het algemeen ook graag de nodige privacy en veiligheid creëren door een schutting, tuinhek, haag of tuinmuur. Als wij een tuinontwerp maken, dan vormt de tuinafscheiding een onderdeel hiervan. Onze visie is dat de tuinafscheiding op een natuurlijke manier moet integreren in de tuin. Als u al een tuin heeft en u wilt (nieuwe) tuinomheining laten plaatsen, dan kijken we ook hoe we dit op de beste manier op elkaar kunnen laten aansluiten.

Verschillende vormen tuinomheining

Naar aanleiding van uw wensen en behoeften kan Klaproos Tuinen in Utrecht en omstreken alle soorten tuinafscheidingen op maat maken en plaatsen. Denk hierbij aan de volgende vormen:

  • houten tuinafscheidingen;
  • schuttingen;
  • panelen met klimplanten;
  • elementen van natuursteen;
  • gepotdekselde schuttingen;
  • gemetselde muren.

Zoals u ziet zijn er veel verschillende mogelijkheden als het gaat om het omheinen en afscheiden van uw tuin. Wij maken alle denkbare tuinafscheidingen, van welk materiaal dan ook. Weet u zelf niet goed wat u wilt? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en u hier uitgebreid over te adviseren! Maak een afspraak via 085 - 106 14 11 of vul ons contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons!

 
 

Ons werkgebied

Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 14 11.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging