030 - 799 27 15

Hovenier nodig in Utrecht?

Op zoek naar een tuinman in Utrecht?

Heeft u een mooie tuin, maar heeft u zelf geen groene vingers of niet genoeg tijd om deze zelf te onderhouden? Of wilt u juist het grotere onderhoud uitbesteden? Een tuinman van Klaproos Tuinen staat in de gehele regio Utrecht voor u klaar voor diverse werkzaamheden, zoals:

  • verwijderen van onkruid;
  • reinigen van het terras;
  • het maaien van het gras;

Samen met u kunnen we een onderhoudsplan op maat samenstellen, geheel naar uw eigen wensen en behoeften! Ook voor eenmalig onderhoud voor als u bijvoorbeeld langere tijd niet thuis bent kunt u op ons rekenen.

Meer dan alleen onderhoud

U kunt ons als tuinman inschakelen om uw tuin te onderhouden, maar wij doen veel meer dan dat. Zowel voor grote als kleine tuinen kunt u ons inschakelen voor het ontwerp en de aanleg ervan. Onze tuinarchitect zorgt voor inspirerende ontwerpen en een hoogwaardige aanleg. Maak direct een afspraak, we komen graag bij u langs in Utrecht en omgeving.

Ons werkgebied

Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 799 27 15.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging