085 - 106 14 11

Hovenier in Utrecht nodig?

Tuinrenovatie in Utrecht

Bent u een beetje uitgekeken op uw tuin en wilt u graag wat anders? Of zijn bepaalde elementen niet zo mooi meer als ze ooit waren? In Utrecht kunt u een tuinrenovatie laten uitvoeren door Klaproos Tuinen B.V.. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 - 106 14 11 of door gebruik te maken van het contactformulier.

Wat houdt een tuinrenovatie in

Een tuinrenovatie is in wezen een verbouwing van de tuin waarbij bestaande elementen in het nieuwe ontwerp worden hergebruikt. Daarmee is het minder prijzig en minder ingrijpend dan de realisatie van een nieuwe tuin. En de manier waarop bepaalt u zelf. U kunt de hele boel omgooien of er bijvoorbeeld voor kiezen om slechts en enkel of enkele dingen te vervangen of aan te passen.

Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw gebruiken of intact laten van de bestrating terwijl u de tuin voor de rest opnieuw inricht. Het hergebruiken van de mooiste planten en bomen binnen een nieuwe setting. Of een terrasoverkapping voor dat knusse zithoekje, zodat u onder alle weersomstandigheden droog en uit de wind zit.

Waarom een tuinrenovatie in Utrecht?

Omstandigheden en voorkeuren veranderen. Mensen willen naar verloop van tijd wel eens iets anders, dingen slijten en gaan kapot. Stel, het leven is wat minder druk geworden dan twintig jaar geleden toen u koos voor een onderhoudsvrije tuin. Wat meer kleur zou dan ook niet verkeerd zijn. Of de schutting is zo instabiel geworden dat een volgende windhoos wel eens funest zou kunnen zijn.

Misschien is de tuin niet kindvriendelijk genoeg nu ze zo langzamerhand in de fase komen dat ze steeds ondernemender worden. Dan valt gras zachter dan steen, is een vijver behoorlijk eng en zou een speeltoestel super leuk zijn. Of de kinderen zijn inmiddels op een leeftijd gekomen dat de tuin niet langer de plek is waar ze spelen. Ook dan biedt een renovatie uitkomst.

Kosten tuin renoveren in Utrecht

Wat de kosten van de tuinrenovatie uiteindelijk zullen zijn hangt vooral af van de omvang van de renovatie. Gaat het om een groot project dan wordt daar in de meeste gevallen ook een tuinontwerp voor gemaakt. Bij een wat kleinere aanpassing is het meestal voldoende om te volstaan met een schets van het betreffende onderdeel.

Verder zijn er nog enkele andere prijsbepalende factoren. Moet de tuin opgehoogd, uitgegraven of leeggehaald worden? Hoeveel oorspronkelijke elementen worden opnieuw gebruikt? In hoeverre speelt het kwaliteitsniveau een rol? Allemaal onderwerpen die mede de prijs bepalen.

Uiteindelijk kunt u een renovatie helemaal laten afstemmen op het beschikbare budget. Voor elke situatie is er dus wat mogelijk. En wanneer er goed gebruik gemaakt wordt van bestaande elementen kan er ook met een bescheiden budget iets leuks gerealiseerd worden.

Contact met Klaproos Tuinen B.V. voor het renoveren van een tuin in Utrecht

Wilt u de tuin wat nieuw elan geven maar niet zomaar alles van voor tot achter vernieuwen? Schakel dan Klaproos Tuinen B.V. in voor het uitvoeren van een tuinrenovatie in Utrecht. Bel naar 085 - 106 14 11 of maak gebruik van het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 14 11.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging