0318 - 27 03 02

Hovenier in Utrecht nodig?

Tuin beplanten Utrecht

Wilt u uw tuin opnieuw laten beplanten, meer beplanting in uw tuin aanbrengen of zelfs uw gehele tuin opnieuw laten aanleggen? Schakel dan Klaproos Tuinen B.V. in voor uw tuin beplanten in Utrecht. Wij hebben alle kennis in huis over bloemen, planten, heesters en bomen. Zo kunnen we de juiste beplanting bepalen voor uw tuin, uiteraard afgestemd op uw wensen.

Tuin beplanten Utrecht Klaproos Tuinen B.V.

Wilt u dat uw tuin er jaar na jaar goed uit ziet, door de seizoenen heen? Laat dan uw tuin beplanten in Utrecht door de hoveniers vanKlaproos Tuinen B.V.. Wellicht denkt u dat u zelf uw tuin kunt beplanten en dit is natuurlijk ook waar, maar vaak levert dit op de lange termijn niet het gewenste resultaat op. Wanneer u uw tuin wilt beplanten gaat het namelijk niet alleen om wat mooi is, maar zijn er ook andere factoren van belang zoals de kwaliteit van de grond, ligging van de tuin ten opzichte van de zon en schaduw, de hoeveelheid onderhoud, het gedrag van de planten door de seizoenen heen en ga zo maar door. Zo heeft u niet alleen in het begin de tuin waar u van droomt, maar ook na langere tijd nog.

Tuin beplanten Utrecht beplantingsplan

We beginnen dan ook nooit zomaar met het beplanten van uw tuin. Het startpunt is afhankelijk van de werkzaamheden die u door ons wilt laten uitvoeren. Wilt u uw hele tuin opnieuw laten aanleggen? Dan starten we met een tuinontwerp en voegen we daar later een beplantingsplan aan toe. Indien u alleen de gehele beplanting wilt laten doen starten we direct met het beplantingsplan. In het beplantingsplan staan niet alleen alle plantsoorten waarmee wij uw tuin beplanten, maar ook hoe ze bloeien en hoe groot ze worden. Wanneer het beplantingsplan af is beginnen we pas met de tuinbeplanting. Aan de hand van het ontwerp weten de hoveniers precies waar ze welke planten moeten plaatsen en in welke hoeveelheden.

Tuin beplanten Utrecht en omgeving

Bent u ervan overtuigd dat u het beste uw tuin kunt laten beplanten in Utrecht en omgeving door een vakbekwaam hovenier? Neem dan contact op met de hoveniers van Klaproos Tuinen B.V.. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis weten wij iedere tuin om te toveren tot een buitenparadijs. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 0318 - 27 03 02 of vul ons contactformulier in wanneer u meer wilt weten over onze diensten. Wij gaan graag met u in gesprek.

 
 

Ons werkgebied

Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging