030 - 799 27 15

Hovenier in Utrecht nodig?

Hulp bij tuinontwerp in Utrecht

Tuinen hebben oneindige mogelijkheden. Van strakke Franse tuinen tot weelderige Engelse tuinen, het kan allemaal. Wij kunnen voor u uw grote tuin ontwerpen, maar voor tuinontwerp kleine tuin of ontwerp voortuin kunt u ook bij Klaproos Tuinen terecht. Een voortuin ontwerpen vergt een andere aanpak dan uw achtertuin. Misschien wilt u een strakke voortuin en een weelderige achtertuin. Wij luisteren graag naar uw wensen en bespreken met u de mogelijkheden voor uw tuin. Ons doel is het creëren van uw droomtuin.

Deskundig advies voor tuininrichting

Wilt u uw tuin inrichten, maar weet u niet hoe? Wij bekijken graag de mogelijkheden van uw tuin. Is uw tuin niet geschikt voor dat wat u graag wilt? Wij zijn erg creatief en zullen verschillende ontwerpen aan u voorstellen. Bent u op zoek naar tuinadvies in Utrecht? Schakel Klaproos Tuinen in. Wij hebben jarenlang ervaring met tuininrichting en geven u graag advies over uw tuin. Ook voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin kunt u bij ons terecht. Bel naar 030 - 799 27 15 voor meer informatie over onze werkwijze of voor het maken van een afspraak. Wij staan u graag te woord.

Ons werkgebied

Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 799 27 15.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging