085 - 106 14 11

Hovenier in Utrecht nodig?

Tuinontwerp Utrecht

Wilt u uw tuin helemaal veranderen, of heeft u een nieuwe woning gekocht waarbij de tuin nog moet worden aangelegd? Laat ons dan een tuinontwerp Utrecht maken en uw tuin aanleggen. De hoveniers van Klaproos Tuinen B.V. nemen u deze klus namelijk graag uit handen. Wij hebben al vele jaren ervaring in het realiseren van nieuwe tuinen en doen dit met veel plezier. Een tuin op maat starten we altijd met een tuinontwerp op maat, waarin we echt alles meenemen.

Tuinontwerp Utrecht maken

Wilt u door de hoveniers van Klaproos Tuinen B.V. een tuinontwerp in Utrecht laten maken? Dan beginnen we bij u thuis. Zo kunnen we uw wensen inventariseren door het stellen van de juiste vragen, maar kunnen we ook direct uw tuin bekijken. Er spelen namelijk meer zaken een rol bij tuinaanleg, zoals de ligging van de tuin ten opzichte van de zon en de schaduw, de kwaliteit van de grond en de functionaliteiten die u in de tuin wilt hebben. Dit alles nemen wij als startpunt voor uw tuinontwerp.

Indien we direct inspiratie krijgen voor uw droomtuin maken we de eerste schetsen vast bij u aan de keukentafel, anders beginnen we op kantoor met het ontwerp. Zodra wij de eerste schetsen klaar hebben nemen we weer contact met u op. Omdat we het belangrijk vinden u een goed uitgedacht en bijzonder tuinontwerp te presenteren nemen wij hier de tijd voor. Nadat het eerste ontwerp af is gaan wij deze met u doornemen. Dit kan bij u thuis maar dit mag ook bij ons op locatie in onze monumentale woonboerderij. Na deze bespreken zullen wij toewerken naar een definitief ontwerp. Deze maken we ook voor u in 3D! Zo krijgt u al een goed beeld van hoe uw tuin er straks uit komt te zien.

Tuinontwerp Utrecht beplantingsplan

Wilt u een tuin met veel beplanting, zoals een tuin in landelijke stijl? Dan maken we bij het tuinontwerp ook een beplantingsplan. Hierin nemen we alle plantensoorten op die we bij u in de tuin gaan planten, hoe groot deze worden, hoe ze eruit zien en hoe ze bloeien. Zo weet u ook wat u in de toekomst van de tuinbeplanting kunt verwachten. Natuurlijk zetten we hier ook in welke beplanting waar moet komen en hoeveel hiervan geplant worden.

Tuinontwerp Utrecht stadstuin

Naast het tuinontwerp op maat dat onze tuinarchitectuur voor u realiseert heeft u bij ons ook de keuze uit een aantal vaste tuinontwerpen. Dit is een concept wat wij speciaal voor kleine tuinen in Utrecht hebben gecreëerd. Een tuinontwerp Utrecht voor een stadstuin is in eerste instantie gebaseerd op een tuin van 50 vierkante meter maar wanneer uw tuin groter of kleiner is, is dat geen probleem. Wanneer u graag wat aanpassingen wilt in het ontwerp maar binnen de bijbehorende materialen blijft doen wij dit ook kosteloos. Zo krijgt u toch een droomtuin zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn. Alle stadstuinen leggen wij namelijk aan voor een vaste prijs! Dit doen wij ook nog eens binnen één dag, zodat u niet met overlast zit. Wanneer u voor één van onze stadstuinen wilt gaan heeft u de keuze uit 7 verschillende tuinontwerpen. Van oosters tot landelijk, modern of kindvriendelijk.

Tuinontwerp Utrecht Klaproos Tuinen B.V.

Wilt u ook uw tuin opnieuw laten aanleggen? Kies dan voor een tuinontwerp Utrecht door Klaproos Tuinen B.V.. Wij bieden u zowel een ontwerp op maat als de keuze uit één van onze vaste ontwerpen. Bij Klaproos Tuinen B.V. maakt het niet uit hoe groot uw tuin is, van 6 tot 6000 vierkante meter, wij weten van iedere tuin een buitenparadijs te maken. Bel voor het maken van een afspraak naar 085 - 106 14 11 of vul ons contactformulier in. Wij komen graag met u in contact.

 
 

Ons werkgebied

Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 14 11.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging