0318 - 27 03 02

Hovenier in Utrecht nodig?

Tuinontwerp Utrecht

Bij Klaproos Tuinen B.V. zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van exclusieve, stijlvolle tuinen. Voor ieder project maken onze ontwerpers van Buytenryck een uniek tuinplan op maat. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 0318 - 27 03 02 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Het is onze kracht om al uw wensen te verwerken in een passend en creatief plan. Wij geven uw project de aandacht die het verdiend en gaan daarbij tot het uiterste. Wij creƫren uw nieuwe buitenruimte gevuld met stijlvolle luxe, zodat u heerlijk kunt genieten!

Oriƫnterende fase nieuwe tuin

Heeft u plannen om uw tuin volledig te vernieuwen? Of heeft u net een huis gekocht waarbij de tuin nog aangelegd moet worden? Onze hoveniers staan voor u klaar als u een nieuwe buitenruimte wilt laten ontwerpen. Omdat de ontwerpers van Buytenryck en de hoveniers van Klaproos Tuinen B.V. ƩƩn team vormen binnen onze onderneming, kunt u rekenen op alle benodigde voorzieningen onder ƩƩn dak en een efficiƫnte samenwerking.

Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het creƫren en bouwen van elegante tuinen, en we doen dit werk met veel plezier. Bij aanvang van het proces nemen we altijd de tijd om uw wensen in kaart te brengen. Een op maat gemaakt tuinontwerp begint altijd met een gezamenlijk idee, waarbij al uw wensen en voorstellen worden meegenomen.

Het startpunt van het ontwerp in Utrecht

De basis voor het ontwerp begint bij u thuis. Wij komen bij u langs en inventariseren uw wensen door het stellen van de juiste vragen. Tevens stelt het ons in staat ook direct uw tuin bekijken. Er spelen namelijk verschillende zaken een rol bij tuinaanleg, zoals de ligging van de tuin ten opzichte van de zon en de schaduw, de kwaliteit van de grond en de functionaliteiten die u in de tuin wilt laten terugkomen. Dit alles nemen wij als startpunt voor uw tuinontwerp.

Na het oriĆ«ntatieproces gaan we verder met het inventariseren van de huidige situatie. We meten uw woning, uw perceel en maken fotoā€™s van de huidige situatie. Vervolgens gaan we vol enthousiasme aan de slag met het ontwerpen van uw nieuwe tuin.

De presentatie van het tuinontwerp

Omdat we het belangrijk vinden om u een goed uitgedacht en bijzonder tuinontwerp te kunnen presenteren nemen wij hier de tijd voor. Zodra het initiƫle plan afgerond is, zullen we met u in contact treden om een afspraak te maken. Het is mogelijk om dit bij u thuis te doen, maar u bent ook van harte welkom bij ons op locatie. Daar kunnen we het 3D ontwerp op een groot scherm presenteren en alles duidelijk toelichten. Op die manier krijgt u al een realistisch beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit zal zien.

In deze fase heeft u alle mogelijkheid om eventuele bijsturingen te doen of om aanvullende wensen en bezwaren aan ons door te geven. In het uiteindelijke ontwerp worden al deze elementen nauwkeurig verwerkt. Doordat we het hele proces in eigen beheer hebben en snel kunnen schakelen, zijn zelfs tijdens de uitvoeringsfase kleine aanpassingen en variaties gemakkelijk te realiseren.

Tuinontwerp Utrecht door Klaproos Tuinen B.V.

Bent u op zoek naar ervaren hoveniers voor het ontwerpen van een exclusieve en stijlvolle tuin in de regio Utrecht? Wanneer u op zoek bent naar een tuinontwerp, kies dan voor het samenwerkingsverband tussen de ontwerpers van Buytenryck en de hoveniers van Klaproos Tuinen B.V.. Wij kunnen van elke tuin een echt paradijs in de buitenlucht maken. Neem gerust contact met ons op via 0318 - 27 03 02 of vul ons contactformulier in, zodat wij samen aan de slag kunnen gaan.

 
 

Ons werkgebied

Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect Ć©n hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

ā€¢ Tuinontwerp
ā€¢ Tuinaanleg
ā€¢ Zwembaden

Hoofdvestiging