0318 - 27 03 02

Hovenier in Utrecht nodig?

Tuinaanleg Utrecht

Als u net een nieuwbouwwoning hebt gekocht in Utrecht, dan kunt u bij ons terecht voor het realiseren van een prachtige tuin die perfect aansluit bij uw nieuwe huis. Dan kunt u hoveniersbedrijf Klaproos Tuinen B.V. inschakelen. Maar ook wanneer u een bestaande tuin wilt laten omtoveren tot een waar buitenparadijs kunt u ons inschakelen.

Bij Klaproos Tuinen B.V. kunt u rekenen op de expertise van onze hoveniers en de ontwerpers van Buytenryck. Samen begeleiden we u van begin tot eind, zodat uw tuinontwerp perfect wordt uitgevoerd. Wilt u graag weten hoe wij een exclusieve tuin op maat kunnen realiseren? Bel dan naar 0318 - 27 03 02 voor meer informatie. We kijken graag met u naar de mogelijkheden. Via het contactformulier kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij staan klaar om u van dienst te zijn.

De voortgang na het tuinontwerp

Zodra we al uw wensen hebben omgezet naar een geschikt ontwerp, zullen we dit aan u presenteren om te beoordelen of er nog aanpassingen nodig zijn. Indien gewenst kunt u later nog altijd kleine aanpassingen aan het ontwerp laten doen. Na het ontwerpproces bieden wij u een passende offerte aan.

Als u de offerte heeft goedgekeurd, zullen we samen met u de werkzaamheden inplannen. Door middel van een goed doordachte planning kunnen we uw nieuwe tuin op maat snel verwezenlijken. Onze ontwerper neemt de volledige coördinatie van het project op zich, zodat er geen misverstanden ontstaan en uw tuin exact volgens uw wensen wordt aangelegd.

Mediterrane tuin Utrecht Mediterraanse tuin Utrecht Moderne tuin Utrecht

Tuin aanleggen Utrecht mogelijkheden

Met ons als tuinaanleg specialist kunt u uw droomtuin werkelijkheid laten worden. Doordat wij ons echt gespecialiseerd hebben in tuinontwerp en tuinaanleg kunnen wij eigenlijk iedere klus zelf klaren. Dus geen gedoe met andere bedrijven en onnodige vertragingen.

Van begin tot eind staan wij voor u klaar om uw tuinproject te realiseren. Laat ons al het werk uit handen nemen en geniet van een zorgeloos project. Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap en expertise. Van vergunningen en grondwerk tot praktische zaken als een beregeningsinstallatie en de exclusieve afwerking die u wenst, wij hebben alles in huis om uw project tot een succes te maken. Wij zorgen ervoor dat uw luxe overkapping, exclusieve zwembad het aanplanten van beplanting en de realisatie van vijvers, schuttingen en tuinverlichting perfect worden uitgevoerd.

Voortuin Klaproos Tuinen Voorkant tuin Klaproos Tuinen Tuinaanleg Klaproos Tuinen

Tuin op maat door Klaproos Tuinen B.V.

Hebben wij u weten te overtuigen? Laat onze hoveniers dan aan de slag gaan om een op maat gemaakte tuin te realiseren. Samen met u gaan wij graag in gesprek om uw wensen te inventariseren en een tuin op maat voor u te creëren die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Wilt u meer informatie of een oriënterend gesprek inplannen? Bel ons dan op 0318 - 27 03 02 of vul ons contactformulier in. We komen naar u toe, maar u bent (op afspraak) ook van harte uitgenodigd op onze bedrijfslocatie in het mooie Renswoude. Mocht het niet mogelijk zijn om persoonlijk langs te komen, schroom dan niet om ons te bellen. We zullen direct actie ondernemen en zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 
 

Ons werkgebied

Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging