030 - 799 27 15

Hovenier nodig in Utrecht?

Tuinaanleg in Utrecht

Een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin renoveren? Wij kunnen al uw wensen en ideeën omzetten in de realisatie van uw droomtuin! We kunnen volledige tuinen aanleggen, maar ook voor deelprojecten schakelt u ons in de omgeving Utrecht in. Wij kunnen alles voor u aanleggen, van een mooi terras tot een terrasoverkapping:

  • veranda’s;
  • carports;
  • schuren;
  • beregeningsinstallaties;
  • en nog veel meer..

We hebben brede kennis en vakmanschap in huis om al deze onderdelen en meer voor u aan te leggen. Wenst u iets heel complex waar specifieke expertise voor nodig is? Dan schakelen we de hulp van andere specialisten in.

Laat een inspirerend ontwerp maken

Klaproos Tuinen bestaat uit een team van hoveniers en ontwerpers. Voordat we beginnen met het aanleggen van uw tuin of onderdelen daarvan, maken we een inspirerend ontwerp. Niet alleen creativiteit speelt hierbij een factor, maar ook kennis van materiaal en natuurlijk planten is hier zeer belangrijk. We laten uw wensen en onze ideeën samenkomen in een schets en een 3D-presentatie.

Wilt u weten hoe het ontwerp van uw droomtuin eruit komt te zien? Maak direct een afspraak en we komen graag bij langs!

Ons werkgebied

Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 799 27 15.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging