085 - 106 14 11

Hovenier in Utrecht nodig?

Tuinaanleg Utrecht

Wat u ook wilt met uw tuin, bij Klaproos Tuinen B.V. zit u goed voor tuinaanleg Utrecht. Door de jaren heen hebben onze hoveniers zich gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. U kunt bij ons een kant-en-klaar ontwerp voor een stadstuin inkopen, maar wij leveren ook veel maatwerk. Waar het om gaat is dat u uiteindelijk de tuin van uw dromen krijgt, waar u nog vele jaren van kunt genieten en trots op bent. Met ons team van specialisten kunnen we dit voor u realiseren, van grondwerk tot overkapping en zwembad. Met ruim 20 jaar ervaring in tuinaanleg Utrecht weet u dat u op ons kunt rekenen.

Tuinaanleg Utrecht mogelijkheden

Wilt u ook graag uw tuin aanpassen of heeft u een nieuwbouwwoning waar een tuin gerealiseerd moet worden? Klaproos Tuinen B.V. biedt u voor tuinaanleg Utrecht alle mogelijkheden. Voor tuinaanleg Utrecht kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende opties in uw tuin:

 • Tuinafscheiding en tuinpoorten
 • Beplanting
 • Sierbestrating en terrassen
 • Beregeningsinstallaties
 • Tuinverlichting
 • Veranda’s, pergola’s en terrasoverkappingen
 • Buitenkeukens
 • Schuren, carports en garages
 • Jacuzzi’s en sauna’s
 • Vijvers, zwemvijvers en zwembaden

Heeft u iets in gedachten wat hier niet tussen staat? Dat is geen enkel probleem. Wij kunnen met ons team eigenlijk iedere klus wel voor u uitvoeren. Zo komen we graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken. Ook kunt u bij ons op locatie langs komen.

Tuinaanleg Utrecht Klaproos Tuinen B.V.

Wanneer u bij ons een tuin aanschaft voor tuinaanleg Utrecht door Klaproos Tuinen B.V. beginnen wij bij het tuinontwerp. Dit kan betekenen dat u één van onze bestaande stadstuin ontwerpen aanschaft, waarbij wij natuurlijk wel aanpassingen kunnen doen indien u dit wenst. Of wellicht heeft u al een eigen ontwerp, waarbij wij nog wel met uw ontwerp meedenken. Natuurlijk kunnen wij ook een compleet nieuw ontwerp maken voor een tuin op maat, aan de hand van uw wensen, de ligging van de tuin en de functionaliteiten. Waar u ook voor kiest, het is altijd belangrijk dat de hovenier het ontwerp dat u gemaakt heeft met de tuinarchitect snapt, zodat u krijgt wat u verwacht. Bij Klaproos Tuinen B.V. zien wij tuinarchitectuur als onderdeel van ons vak, waardoor wij hierin uitblinken. Een aantal van onze hoveniers is namelijk ook een tuinarchitect en iedere hovenier die bij ons werkzaam is kan tuinontwerpen goed lezen en vertalen.

In sommige gevallen leggen we de eerste basis voor het tuinontwerp al bij u aan tafel, wanneer we bij u langskomen voor de inventarisatie van uw wensen. Zo ziet u de inspiratie direct vorm krijgen. Vervolgens nemen we de tijd om uw tuinontwerp voor tuinaanleg Utrecht verder uit te werken op kantoor. Bijzonder is dat u bij ons niet alleen een schets ontvangt van uw nieuwe tuin, maar dat we hier ook een uitgewerkte 3D-visualisatie van kunnen maken. Zodra wij het ontwerp af hebben gaan we weer met u om tafel en verfijnen we het ontwerp aan de hand van uw opmerkingen en verdere wensen. Wij gaan net zo lang door tot het ontwerp volledig aan uw wens voldoet en uw droomtuin op papier staat.

Zodra het ontwerp definitief is gaan wij voor u aan de slag. We beginnen met het uitwerken van het beplantingsplan en een goede organisatie van hoe we de tuin aanleggen. Wij weten tuinaanleg op de meest efficiënte manier te plannen. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat we machinaal werk tegelijkertijd doen, zodat dit niet vaker ingezet hoeft te worden dan nodig. Dit verkort de tijd waarin u geen gebruik kunt maken van uw tuin. Niet geheel onbelangrijk is dat dit ook scheelt op de offerte.

Vervolgens gaan wij voor u aan het werk, we starten met het grondwerk en afhankelijk van het tuinontwerp volgen de andere werkzaamheden. Doordat onze hoveniers goed opgeleid en ervaren zijn kunnen zij niet alleen het werk uitvoeren, maar kunnen zij ook samen met u verder denken over de mogelijkheden. Krijgt u nieuwe ideeën tijdens het tuinaanleg proces dan kunt u deze direct met ons bespreken en kunnen wij hierop acteren. De professionaliteit van ons team maakt ons ook flexibel, door ervaring snappen wij direct welke werkzaamheden anders moeten, waar we dit het beste kunnen inplannen en bovendien kunnen wij met u meedenken over de nieuwe plannen.

Tuinaanleg Utrecht inschakelen

Of u nu een kleine tuin of grote tuin heeft, wij kunnen van iedere tuin uw droomtuin maken: van 6 tot 6000 vierkante meter. Met vele jaren ervaring en vakmanschap is Klaproos Tuinen B.V. dan ook de beste keuze wanneer u iemand voor tuinaanleg Utrecht wilt inschakelen. Wij leveren u een totaalpakket van ontwerp tot aanleg, wat wij in korte tijd voor u kunnen verzorgen. Zo kunt u weer volop van uw tuin genieten. Om u vast wat inspiratie te geven kunt u op onze projecten-pagina voorbeelden van gerealiseerde projecten bekijken. Interesse? Neem contact met ons op via 085 - 106 14 11 of vul het contactformulier in.

onderhoudsvriendelijke tuin aanleggen utrecht
tuinaanleg utrecht met siervijver
trendy tuinaanleg utrecht
 
 

Ons werkgebied

Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

 • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
 • Specialist in het landlevengevoel
 • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 085 - 106 14 11.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging