0318 - 27 03 02

Hovenier in Utrecht nodig?

Beplantingsplan Utrecht

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen met beplanting, of wilt u de beplanting van uw huidige tuin laten vervangen? Dan stellen de hoveniers van Klaproos Tuinen B.V. ook een beplantingsplan Utrecht op. Hierop kunt u zien welke beplanting waar gaat komen. Voor wij een beplantingsplan opstellen komen we bij u langs om uw wensen te inventariseren en om een kijkje in de tuin te nemen. Hierbij zijn een aantal punten van belang:

  • Hoe is de ligging van de tuin ten opzichte van de zon en het weer door de seizoenen heen?
  • Hoe is de grondkwaliteit en in wat voor grond komen de planten?
  • Welke kleuren komen er in de tuin en wat voor bestrating komt er te liggen?
  • Hoe wordt de indeling van de tuin, welke functionaliteiten heeft de tuin en welke vormen worden gebruikt?

Dit tezamen met uw wensen bepaalt hoe het beplantingsplan eruit komt te zien. Wanneer wij het beplantingsplan af hebben heeft u alvast een goed idee van hoe de beplanting er straks uit komt te zien in uw tuin.

Beplantingsplan Utrecht opstellen

Een beplantingsplan wordt vaak gemaakt als bijlage bij het tuinontwerp, maar ook voor uw huidige tuin kunnen wij een beplantingsplan Utrecht opstellen. Wanneer wij voor u een beplantingsplan opstellen nemen we niet alleen alle plantensoorten op, maar ook de belangrijkste kenmerken die hierbij horen. U kunt hierbij denken aan de uiteindelijke hoogte, kleuren en de bloeiperiode. Zo weet u niet alleen wat u op het moment van aanleg van ons kunt verwachten, maar ook wat u door de jaren heen kunt verwachten. Daarnaast geven we in het beplantingsplan Utrecht aan waar iedere bloem, plant, heester en boom moet komen te staan. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten, maar weten onze hoveniers ook waar en in welke hoeveelheden iedere plant moet komen te staan.

Beplantingsplan Utrecht Klaproos Tuinen B.V.

Wilt u ook uw tuin laten voorzien van de juiste, mooie planten? Laat dan een beplantingsplan Utrecht door Klaproos Tuinen B.V. opstellen. Dan is uw tuin straks enkel voorzien van beplanting die u mooi vindt en qua onderhoud aan uw wensen voldoet. Indien u wilt kunnen we zelfs uw gehele tuin opnieuw aanleggen. Bel voor het maken van een afspraak naar 0318 - 27 03 02 of vul ons contactformulier in voor meer informatie. Wij gaan graag met u in gesprek.

 
 

Ons werkgebied

Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging