0318 - 27 03 02

Hovenier in Utrecht nodig?

Aanleg zwembad Utrecht

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een zwembad in uw tuin? Dan kunt u vertrouwen op de expertise van de tuinarchitecten van Klaproos Tuinen B.V.. Wij realiseren uw zwembaddroom op maat. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier of neem telefonisch contact op met 0318 - 27 03 02.

Alle werkzaamheden aanleg zwembad onder een dak

Bij het aanleggen van zwembaden komt veel kijken. Bij ons kunt u terecht voor alle werkzaamheden. Ons sterke punt is dat we het complete project zelf uitvoeren. U kunt erop vertrouwen dat de planning perfect is afgestemd en dat er rekening is gehouden met alle aspecten.

Wij regelen het aanvragen van de vergunningen, het grondwerk, de fundatie, de plaatsing en de afwerking. Onze hoveniers zijn al meer dan 20 jaar actief in het realiseren van exclusieve stijlvolle buitenruimtes. Onze expertise strekt zich uit tot alle bijbehorende taken, zoals het verzorgen van de afwerking en het naadloos integreren van het zwembad in uw omliggende tuin.

Plaatsen van het bad

Voor de plaatsing van elk zwembad vragen we onze constructeur een berekening te maken voor de fundatie. We merken dat er op dat gebied nogal eens wat misgaat. Bij Klaproos Tuinen B.V. hechten wij veel waarde aan honderd procent zekerheid en volgen wij te allen tijde de aanwijzingen van de constructeur op.

Bij ons worden de baden op maat gemaakt en prefab van het sterke Polypropyleen materiaal. Dit materiaal is stukken beter dan polyester of folie baden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om verschillende soorten trappen te plaatsen en een afdekking naar uw wens te kiezen. Veel van onze klanten opteren voor een zwembadafdekking met lamellen die discreet ingebouwd wordt in een inkeping in het zwembad.

Technische details zwembaden

Uiteraard komt elk bad met de nodige techniek. Onze hoogwaardige filtersystemen garanderen een heldere en goede waterkwaliteit met minimaal chloorgebruik. Ons luxe filtersysteem is door ons op afstand via een internet verbinding te beheren zodat we kunnen bijsturen waar nodig. Ook de verwarming middels een warmtepomp kunnen we opnemen in uw offerte zodat het hele pakket compleet is.

Contact met Klaproos Tuinen B.V.

Interesse in een zwembad met alles erop en eraan? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak, zodat wij u kunnen voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Om met ons in contact te komen, heeft u de mogelijkheid om te bellen naar 0318 - 27 03 02 of een bericht achter te laten via het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging