0318 - 27 03 02

Hovenier in Utrecht nodig?

Tuin op maat

Heeft u altijd al gedroomd van een exclusieve tuin die helemaal speciaal voor u wordt ontworpen en aangelegd? Bij Klaproos Tuinen B.V. zijn we gespecialiseerd in tuinarchitectuur en tuinaanleg. Welke wensen u ook heeft voor een tuin op maat in Utrecht, wij weten zeker dat we deze voor u kunnen bewerkstelligen. Geen wens is ons te gek en het maakt ook niet uit of uw tuin nu 10 of 10.000 vierkante meter is. Wij weten iedere tuin om te toveren tot een waar paradijs.

Tuin op maat, tuinontwerp op maat

Een tuin op maat begint natuurlijk met een tuinontwerp op maat. Wilt u graag een tuin die compleet is afgestemd op uw wensen? Dan komt de tuinarchitect van Klaproos Tuinen B.V. bij u langs voor een oriënterend gesprek. Natuurlijk bent u ook welkom op locatie. Een prachtige monumentale boerderij in Renswoude is onze thuisbasis. Tijdens een eerste gesprek inventariseren we al uw wensen, stijl en ideeën, wellicht heeft u zelfs al voorbeelden van tuinen die u aanspreken. Ook nemen we een kijkje in uw tuin. Hoe groot is hij daadwerkelijk, hoe is de ligging, welke functionaliteiten moet hij allemaal hebben, hoe is de grondkwaliteit en welke grondwerkzaamheden moeten er uitgevoerd worden?

Krijgt de tuinarchitect direct inspiratie wanneer hij bij u op bezoek is of wanneer u bij ons op kantoor bent? Dan maakt hij ter plekke de eerste schetsen. Zo ziet u direct een aantal van uw ideeën voor uw tuin op maat tot leven komen. Vervolgens gaan wij op kantoor voor u aan het werk. Wij werken al uw ideeën en wensen uit tot een volledig ontwerp. Natuurlijk denken wij ook met u mee over uw ideeën en komen wij met innovatieve oplossingen. Zodra het eerste ontwerp af is komen we weer bij u langs, of u komt op de koffie bij ons. We bespreken het ontwerp en nemen eventuele wijzigingen op. Wellicht heeft u in de tussentijd nog meer inspiratie gekregen of bent u tot nieuwe inzichten gekomen. Is alles duidelijk, dan gaan wij het definitieve tuinontwerp op maat voor u maken. U ontvangt vervolgens niet alleen de schetsen, maar wij maken ook een 3D ontwerp van uw tuin! Zo krijgt u al een goed idee van hoe uw tuin op maat eruit zal komen te zien.

Tuin op maat Utrecht

Wanneer u akkoord bent met het tuinontwerp voor uw tuin op maat in Utrecht presenteren wij u een passende offerte. Gaat u hiermee akkoord dan plannen we samen met u de werkzaamheden in. Door een efficiënte planning te maken kunnen wij in een korte tijd uw tuin op maat realiseren. Door bepaalde werkzaamheden op een bepaalde dag te plannen zijn wij bijvoorbeeld maar één of twee dagen onze zware machines nodig. Dit scheelt u in tijd en in kosten. Toch zijn we ook tijdens de werkzaamheden zeer flexibel. Al onze hoveniers hebben ook verstand van tuinarchitectuur. Zij kunnen het tuinontwerp op maat dus goed interpreteren, maar ze kunnen ook, mocht u nieuwe wensen of ideeën krijgen tijdens de aanleg, nieuwe suggesties direct toepassen. Na een korte periode leveren wij uw tuin op en kunt u nog jaren van uw nieuwe tuin op maat genieten!

tuin op maat utrecht
tuin op maat in utrecht
strakke tuin op maat utrecht

Tuin op maat mogelijkheden

The sky is the limit wanneer u door Klaproos Tuinen B.V. een tuin laat aanleggen. Bij een tuin op maat zijn de mogelijkheden ontelbaar. Doordat wij ons echt gespecialiseerd hebben in tuinontwerp en tuinaanleg kunnen wij eigenlijk iedere klus zelf klaren. Wij leveren u een totaalpakket, van ontwerp tot aanleg, waarbij we u alles uit de handen nemen. Van vergunningen tot grondwerk, praktische zaken als een beregeningsinstallatie en de exclusieve afwerking die u wenst. Zo kunnen wij een tuin aanleggen in een bepaalde stijl, zoals een mediterrane, bloemrijke of kindvriendelijke tuin. Een tuin in uw eigen stijl creëren is natuurlijk ook een goede optie. Wilt u een jacuzzi, vijver of zwembad in de tuin? Ook dat regelen wij. Extra terrassen, een veranda, vlonder of terrasoverkapping? Geen probleem! Heeft u twijfels over uw wensen en of wij deze wel kunnen realiseren? Neem dan contact op met onze tuinarchitecten, maar wij kunnen nu al haast met zekerheid zeggen dat we dit kunnen.

Tuin op maat Utrecht Klaproos Tuinen B.V.

Hebben wij u kunnen overtuigen? Laat dan een tuin op maat realiseren door Klaproos Tuinen B.V.. Wij gaan graag met u om tafel om de perfecte tuin voor u te creëren. U kunt een oriënterend gesprek in plannen door te bellen naar 0318 - 27 03 02 of door ons contactformulier in te vullen. Wij komen graag bij u langs, maar u bent ook van harte welkom op onze monumentale boerderij. Geen tijd om langs te komen? Wij zijn bereikbaar via 0318 - 27 03 02 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 
 

Ons werkgebied

Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging