0318 - 27 03 02

Hovenier in Utrecht nodig?

Tuinonderhoud in Utrecht

Wilt u tuinonderhoud in Utrecht het liefst uitbesteden aan een hoveniersbedrijf? Zowel voor een complete tuin als voor heel specifiek onderhoud kunt u terecht bij Klaproos Tuinen B.V.. Bel 0318 - 27 03 02 of vul het contactformulier in voor een afspraak.

Tuinonderhoud uitbesteden in Utrecht

Er zijn verschillende scenario’s mogelijk voor het uitbesteden van tuinonderhoud. Misschien geniet u er zelf enorm van om af ten toe in de tuin te werken en wilt u alleen specifieke werkzaamheden uitbesteden. Het specialistisch snoeien van fruitbomen bijvoorbeeld of het bestrijden van groene aanslag.

Wanneer u zo druk bent dat u het onderhoud van uw tuin er maar moeilijk bij kunt hebben kunt u ons ook de opdracht geven om alles te doen. Dan dragen wij zorg voor al het onderhoud van onkruid weghalen tot grasmaaien. En kunt u op uw vrije momenten genieten van een perfect onderhouden tuin.

Voor welke onderhoudswerkzaamheden kunt u ons in Utrecht inschakelen?

Onderhoudswerkzaamheden zijn voor geen tuin exact hetzelfde. Bij tuinen die hoofdzakelijk bestaan uit bestrating zijn onkruid en groene aanslag verwijderen vermoedelijk de meest noodzakelijke bezigheden. Terwijl het onderhoud van een tuin met veel planten eerder zal bestaan uit bijhouden, snoeiwerk en bemesten.

Andere specifieke onderhoudswerkzaamheden zijn bijvoorbeeld het verticuteren (doorluchten) van een grasveld of het snoeien van een haag. Ook bomen en struiken op een correcte manier snoeien is bijzonder specialistisch werk. Even als het verleggen van een tuinpad of het herstellen van een schutting met stormschade.

Het belang van tuinonderhoud

Om de tuin zo te houden als bij de aanleg de bedoeling was is tuinonderhoud noodzakelijk. Op het moment dat u de natuur zijn gang laat gaan zal de tuin binnen niet al te lange tijd verworden tot een absolute wildernis. Dat oogt niet alleen rommelig, de zorgvuldig uitgedachte balans van de tuin wordt er ook door verstoord.

Niet alleen ziet een slecht onderhouden tuin er slordiger uit, ook de planten en bomen zullen het minder goed doen. Zonder goed bijsnoeien en genoeg voedsel en zuurstof in de grond, krijgt u minder vruchten aan de bomen, minder kleur en minder mooie bloemen. En dat is onnodig.

Contact met Klaproos Tuinen B.V. voor tuinonderhoud in Utrecht.

Net als andere dingen die u koestert heeft een tuin liefde en aandacht nodig. Door de tuin regelmatig te onderhouden blijft alles netjes, mooi en in proportie. Als u in Utrecht het tuinonderhoud wilt uitbesteden kunt u terecht bij Klaproos Tuinen B.V..

Zowel voor bedrijfspanden als voor particuliere adressen kunnen wij onderhoud uitvoeren. Dat kan ook in de vorm van een onderhoudscontract dat speciaal afgestemd is op uw wensen. Bel naar 0318 - 27 03 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging