0318 - 27 03 02

Hovenier in Utrecht nodig?

Boomverzorging in Utrecht

Bomen hebben verzorging nodig om vitaal te blijven. Ook wilt u onveilige situaties zoals afbrekende takken voorkomen. U kunt boomverzorging in de regio Utrecht overlaten aan de vakmannen van Klaproos Tuinen. Denk hierbij aan het snoeien van de boom, het in vorm brengen van de kroon, het verwijderen van dode takken en de bemesting van de grond eromheen. Is de boom aangetast door schimmels of andere boomziektes? Dan bestrijden we deze op effectieve wijze. Is dan niet meer mogelijk of wilt u ruimte creëren? Dan kunt u ons inzetten voor het kappen van de boom.

Het kappen van bomen

Het kappen of rooien van bomen is gevaarlijk werk. Ga hier daarom nooit zelf mee aan de slag! Het vergt de nodige vaardigheden en de juiste materialen. Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van rooien in de omgeving Utrecht.

Wat kost het?

De kosten voor het kappen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het rooien van een oude, en dus grote, boom is duurder dan een jonge. Ook als de boom op een lastig plek staat kan dit meer kosten met zich meebrengen omdat het meer tijd kost. Met een foto van uw boom en de situatie kunnen we u een prijsindicatie geven.

Ook op lastige plaatsen?

Moeilijk bereikbare bomen of bomen die dicht op andere gebouwen staan kunnen we vakkundig voor u kappen door middel van speciale klimtechnieken en/of kranen.

Moet ik een vergunning hebben?

Voor het kappen van een boom heeft u vaak een kapvergunning nodig. Op omgevingsloket.nl kunt u zien of dit ook voor uw situatie van toepassing is. Komt u er zelf niet uit? Wij kunnen u hier ook bij helpen.

Wat doe ik met het hout?

U kunt zelf kiezen wat er met het hout gebeurt. U kunt het door ons laten afvoeren, laten versnipperen of laten zagen voor gebruik als brandhout.

 

 
 

Ons werkgebied

Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging