0318 - 27 03 02

Hovenier in Utrecht nodig?

Stadstuin aanleggen Utrecht

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht waarbij de tuin nog aangelegd moet worden, of heeft u een kleine tuin die u graag wilt veranderen? Voor een stadstuin aanleggen in Utrecht schakelt u Klaproos Tuinen B.V. in. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van stadstuinen, waardoor wij iedere tuin, klein of groot, tot een droomtuin weten te maken. Omdat veel woningen in het centrum van Utrecht en omliggende stadswijken relatief kleine tuinen hebben, hebben wij hiervoor een uniek concept neergezet: de stijltuinen van Klaproos Tuinen B.V.. In diverse stijlen hebben wij tuinontwerpen gemaakt, van oosterse of moderne tuin tot kindvriendelijke en onderhoudsarme tuin. Het bijzondere aan deze stijltuinen is dat we deze binnen één dag voor u aanleggen. Natuurlijk houden we altijd rekening met uw wensen. Zo kunt u beplanting uitzoeken die past binnen uw stijl en passen wij het ontwerp kosteloos aan zo lang u binnen dezelfde materialen blijft. Voor extra materialen en andere toevoegingen rekenen wij een kleine meerprijs. Een voorbeeld van de verschillende ontwerpen kunt u hieronder bekijken.

Naast deze stijltuinen kunt u er ook voor kiezen om een stadstuin op maat door ons te laten realiseren. Onze tuinarchitect ontwerpt dan voor u een exclusieve tuin die wij vervolgens binnen korte tijd voor u aanleggen.

Tuinaanleg Utrecht: Rome

Wanneer u op zoek bent naar een moderne tuin die groen is, maar ook twee terrassen heeft zodat u altijd in de zon of de schaduw kan zitten, dan is tuinaanleg Utrecht met tuin Rome de perfecte keus voor u. Deze tuin is omringt met groen en bevat bovendien een vijver! Qua sierbestrating werken we met licht-en donkergrijs, waardoor u een heel natuurlijke en moderne uitstraling krijgt. Doordat de tuin uit drie delen lijkt te bestaan oogt deze een stuk langer.

tuinaanleg rome
tuinontwerp rome

Hierbij krijgt u:

 • Grondwerkzaamheden, uitgaande van nieuwbouw
 • Bestrating; dikformaat klinkers en abbey stones
 • Verhoogde vijver met stapelelementen
 • Terras achterin van basaltsplit
 • Wintergroene taxushagen
 • Beplanting passend bij uw stijl en tuinligging
 • Twee dakbomen
 • Afwerking met bemeste tuinaarde

Optioneel bij deze tuin:

 • Basaltsplit, grind of boomschors i.p.v. tuinaarde
 • Kunststof antraciet potten
 • Antraciet tegels van 60 cm x 60 cm
 • Erfafscheiding
 • Overkapping of veranda
 • Tuinverlichting

Stadstuin aanleggen Utrecht Klaproos Tuinen B.V.

Past één van deze stijltuinen volledig bij u, of kunnen we dat met een aantal kleine aanpassingen bewerkstelligen? Laat dan een stadstuin aanleggen in Utrecht door Klaproos Tuinen B.V.. Wij komen bij u langs om alles door te spreken, eventuele aanpassingen te doen en vervolgens realiseren we binnen één dag uw nieuwe tuin! Per ontwerp zijn hebben wij al een aantal opties aangegeven die mooi bij het tuinontwerp passen, maar natuurlijk staat het u vrij om ander meerwerk van ons te vragen. Wellicht wilt u een mooie terrasoverkapping of veranda, of geeft u liever één van de twee terrassen op voor een mooie jacuzzi? Alles is mogelijk!

Stadstuin aanleggen Utrecht op maat

Naast onze stijltuinen kunnen we ook een stadstuin in Utrecht aanleggen op maat. Samen met onze tuinarchitect kunt u de tuin van uw dromen tot werkelijkheid laten komen. Hij komt bij u langs uw tuin te bekijken en uw wensen door te spreken. Vervolgens gaat de tuinarchitect aan de slag met het tuinontwerp. Wanneer hij een eerste versie klaar heeft zal de tuinarchitect deze met u doornemen. Wellicht bent u ondertussen nog op nieuwe ideeën gekomen of wilt u graag nog wat wijzigen. Hierna wordt het definitieve ontwerp gemaakt en kunnen we zelfs een 3D ontwerp aan u presenteren. Zo krijgt u al een goed beeld van hoe de tuin er in werkelijkheid uit gaat zien.

Bent u verliefd geworden op het ontwerp en staat u achter de scherpe offerte die wij u presenteren? Dan maken we met u een efficiënte planning. Zo weet u precies wanneer wij bij u bezig zijn en wanneer de tuin af is. Doordat wij efficiënt plannen zit u nooit lang zonder tuin. Zelfs met een strakke planning zijn wij nog flexibel. Komt u er tijdens dat we aan het werk zijn achter dat u toch nog graag iets aan wilt passen of toevoegen? Geen probleem, al onze hoveniers hebben ook verstand van tuinarchitectuur en kunnen uw wensen zo direct verwerken. Zo realiseren we met een tuin op maat uw droomtuin!

Stadstuin aanleggen Utrecht opties

Laat u door Klaproos Tuinen B.V. een stadstuin aanleggen in Utrecht dan kunt u kiezen uit vele opties. Veranda’s, overkappingen, vijvers, vlonders, jacuzzi’s en zwembaden, niets is ons te gek! Naast deze luxe opties kunnen wij ook alle praktische zaken voor u regelen. Van vergunning tot funderingen, de juiste verlichting en een beregeningsinstallatie. Van A tot en met Z, alles wordt door ons geregeld.

Hebben wij u ervan kunnen overtuigen dat wij in Utrecht en omstreken de beste partij zijn voor een stadstuin aanleggen? Bel ons dan op 0318 - 27 03 02 voor het inplannen van een oriënterend gesprek. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen, de hoveniers van Klaproos Tuinen B.V. nemen graag contact met u op.

 
 

Ons werkgebied

Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

 • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
 • Specialist in het landlevengevoel
 • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging